Myyntiosastot

Myyntiosastot

Tervetuloa Gasoline Motor Show tapahtumaan, joka järjestetään Seinäjoki Areenalla 5-6.5.2018. Ohessa linkki Seinäjoki Areenalle. http://www.seinajokiareena.fi/. Kokous- ja näyttelytila otsikon alta löytyvät linkit pohjapiirroksiin.

Osaston hinta määräytyy metrihinnoittelun mukaisesti, joka on 25,00 €/metri. Pienin mahdollinen osasto on 2metriä. Osasto joka on 10-20metriä annamme -10% alennuksen sekä osastot 20m ja yli alennus on -20%. Osaston syvyys paikasta riippuen on noin 4 metriä. Mahdollisuus räätälöidä myös syvempikin osasto. Osastomaksut kerätään näyttelyn aikana ja maksun voi suorittaa joko käteisellä tai tilisiirtona.

Osastot voidaan rakentaa perjantaina 4.5 2018 alkaen klo 14.00–20.00 sekä lauantaina 5.5.2017 klo 8.00–10.00 välisenä aikana. Näyttely on avoinna yleisölle lauantaina 5.5 2018 klo 12.00–20.00 sekä sunnuntaina 6.5.2018 klo 10.00–17.00. Osasto tulee olla tyhjättynä viimeistään klo 20 mennessä. Areenalta löytyy myös mahdollisen osastolle sijoitettavan ajoneuvon pesumahdollisuus. Mikäli osastonne tarvitsee korkean osastotilan, niin siitä on hyvä mainita, esim. lomakkeen lopussa olevassa muuta huomioitavaa kohdassa. Elintarvikkeiden myynti on kielletty. Osastossa ei voi olla katolla varustettuja telttoja tms.areenan paloturvallisuus sääntöjen vuoksi (sprinkkelijärjestelmä)

Näyttelyrannekkeet: Osastoa kohden annetaan kaksi sisäänpääsyranneketta.Lisärannekeet 15€/kpl

Täytä tiedot ja lähetä sopimus osoitteeseen gasolineosastot@gmail.com . Näyttelyosastoja koskevat tiedustelut myös puhelimitse: 040-5417377 Mikko.  

Varatun osastopaikan peruutus:

Peruutuksen tulee tapahtua viimeistään kaksi viikkoa ennen näyttelyä, eli 20.4.2018 mennessä. Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, niin perimme varatun osastomaksun suuruisen summan.

HUOM! Saapuessasi näyttelypaikalle ilmoittaudu ensin info pisteessä joka sijaitsee A-sisäänkäynnin läheisyydessä.Info- pisteestä saat tarvittavat kulkuluvat sisälle Areena halliin. 

Myös peräkärryjen,trailereiden,kuormaautojen yms pysäköinti on muuttunut Areenan laajennuksen vuoksi,info tiskiltä saat ohjeet pysäköintiin.

 

 

LakeusVintage - Clothing & Styling & Cruising

Clothing & Styling
Seinäjoki Areenaan rakennetaan LakeusVintage-osasto, johon kävijät pääsevät osana Gasoline Motor Show -näyttelyä. Kävijälle annetaan mahdollisuus ostaa LakeusVintage´sta retro- ja vintagehenkisiä vaatteita, asusteita ja tuotteita. Lisäksi LakeusVintagesta voi ennakkoon tai paikanpäällä varata stailauksen ja ikuistaa itsensä valokuvalla. LakeusVintagen toteuttajana pääset kontaktoimaan uutta asiakaskuntaa, myymään tuotteitasi ja luomaan elämyksiä, joita kävijät eivät edes osanneet odottaa.

  • Myyntipaikkavaraus LakeusVintage-osastolle samoilla ehdoilla kuin muutkin näyttelyn myyntipisteet osoitteeseen  gasolineosastot@gmail.com (Mikko). Mainitse paikkavarauksen yhteydessä "LakeusVintage", tuoterepertuaarisi sekä tilaan liittyvät tarpeet (koko, sähkö). 
  • Myyntipisteen varanneet saavat 2x pääsylippua.

Cruising 5.5.2018 (säävaraus) 
Kävijöille annetaan myös tilaisuus ulkoiluttaa harrasteajoneuvoansa cruisailun merkeissä. Ajokunnat pukeutuvat oman ajoneuvonsa aikakauden ja tyylin mukaisesti. Oman mausteensa tähän cruisailuun tuo se, että ajoneuvon ratissa on naiskuljettaja. Miehet ovat tervetulleet mukaan karttureina tai matkustajina. Alustavan suunnitelman mukaan cruisailu lähtee muutamien harrasteajoneuvojen ohjaamana näyttelyhallista. Cruisailuun liittyy ulkona olevasta harrasteparkista muut halukkaat. Cruisailumahdollisuudesta tiedotetaan sekä ennen tapahtumapäivää että näyttelyn aikana. Ajoreitti on noin 5km.

Seuraa LakeusVintage FB-sivua sekä tunnisteita #lakeusvintage #gasolinemotorshow