Näytteilleasettajille

Asettajille

Seinäjoki Areenalla 5-6.5 2018 järjestettävään Gasoline Motor Show tapahtumaan. Ajoneuvoja otamme vastaan pe 4.5 alkaen klo 14.00 ja klo 21.00 saakka. Sekä La 5.5 alkaen klo 8.00 ja paikalla oltava viim.klo 10.00.
Näyttely on avoinna yleisölle la klo 12-20 ja su klo 10-17.

Peruutus

Peruutuksen tulee tapahtua viimeistään 2 viikkoa ennen näyttelyä.

Matkakorvaus

Näyttelyn järjestäjä sitoutuu maksamaan ajoneuvon tuojalle km korvauksen joka on autoille 0,20€/km ja moottoripyörille 0,15€/km, mikäli edestakainen matka paikkakunnnaltasi Seinäjoki Areenalle on yli 100km.

Matkakorvaukset maksetaan 14pv näyttelyn päättymisestä.

Majoitus

Tarvittaessa pitkämatkalaisille (matka kotoa yli 100km/suunta) järjestetään majoitus Hotelli Cumulus Seinäjoki. Majoitus on yhden tai kahden hengen huoneissa ajoneuvoa kohden. Mahdollista on järjestää lisävuode lapsille (1kpl veloituksetta) tai perhehuone (2aik+2lasta) Aamiainen sisältyy huoneeseen, sekä Sauna(lisätiedot hotellilta), järjestäjä ei vastaa/maksa minibaareista, hotellipuhelimen käytöstä tms. kuluista.

Majoitus on aina sovittava järjestäjän kanssa etukäteen.

Huom! Mikäli olet oikeutettu majoitukseen, etkä kuitenkaan halua/tarvitse sitä käyttää maksamme km. korvauksen tuplana.

Näyttelyrannekkeet

Ajoneuvoa kohden annetaan 2 sisäänpääsy ranneketta ja 2 ruokailulippua. Lisä sisäänpääsy rannekkeet 15€/kpl. Näytteilleasettajille on järjestetty ruokailu Seinäjoki Areenan Ravintolassa. Lounasaika on Lauantaina 12-17 ja Sunnuntaina 12-15

Ajoneuvoille löytyy pesumahdollisuus areenalla, sekä kuljetus järjestetty hotellin ja areenan välille, kysy aikataulut ja yht.tiedot infotiskiltä. Varaa aikaa ajoneuvosi pesua ja puhdistusta varten sekä kärsivällistä mieltä, että saadaan kaikki omille paikoilleen.

Saapuessasi näyttelypaikalle HUOM : Areenan A sisäänkäynnin kohdalla on infotiski, ilmoittaudu ensin, saat tarvittavat rannekkeet millä pääsee sisälle Areena halliin.
Kuljetuskalustolle ja trailereille on varattu oma parkki, lisätietoja saat infosta.

Mikäli tarvitset sähköä ajoneuvosi spotteihin, valoihin yms.ilmoita siitä järjestäjälle etukäteen tai saapuessasi näyttelypaikalle. Myös mahdolliset savukoneet ilmoitettava etukäteen. Lisätietoa info tiskiltä.
Muista omat kaapelit mukaan.

Näyttelyn purku välittömästi näyttelyn päätyttyä klo 17.00

Areenan savuilmaisimien vuoksi auton ajo ulos vasta järjestäjän antaessa siihen luvan.